O pravilima kolačića

O pravilu kolačića

Ova politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovo pravilo da biste razumjeli koje su kolačiće, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste te kako kontrolirati postavke kolačića.

Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naše Pravila o privatnosti. Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Deklaracije o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeću domenu: ne-dvoji-nego-smece-odvoji.eu

Što su kolačići ?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web-lokacija učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web-mjesto funkcionira ispravno, učini web-lokaciju sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web-lokacija funkcionira te analizira što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.Kako koristimo kolačiće ?

Na stranici ne-dvoji-nego-smece-odvoji.eu kolačiće koristimo u skladu sa svim važećim nacionalnim i europskim zakonima, a isključivo za poboljšanje korisničkog iskustva i kvalitetnije pružanje naših usluga.
Razlozi zbog kojih koristimo kolačiće su analitički i statistički, prikupljaju se informacije o pregledu stranica, identifikator mobilnog uređaja, podaci o pregledniku i slično, ali pri tom se ne identificiraju osobu. Prikupljeni podaci ne sadrže osobne detalje iz kojih bi se mogao utvrditi identitet korisnika.

Kolačići koje koristimo su

Sistemski – ovi kolačići su strogo potrebni i bez njih rad Web stranice ne bi bio moguć.
Funkcionalni – kolačići kojima u svrhu analiza i statistika pratimo aktivnosti na našoj Web stranici, kako bi mogli pružiti bolju uslugu. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i prate samo vašu aktivnost na našim stranicama, ne mogu pratiti vaše posjete drugim stranicama.

Kako mogu podesiti kolačiće?

Ako kasnije odlučite promijeniti postavke putem sesije pregledavanja, možete kliknuti karticu “Privatnost i pravila kolačića” na zaslonu. To će ponovno prikazati obavijest o suglasnosti koja vam omogućuje promjenu postavki ili potpuno povlačenje pristanka.

Osim toga, različiti preglednici nude različite načine blokiranja i brisanja kolačića koje koriste web-lokacije. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i izbrisati kolačiće, posjetite

Scroll to Top
Skip to content